Norsk Tipping i vinden

Norsk Tipping har lenge hatt monopol på spilleaktiviteten i Norge, men med flere spilleglade og flere spillselskaper utfordres også den gamle veteranen til å utvikle seg.

Mange tror kanskje at det er risikofylt å spille hos andre selskaper enn Norsk Tipping, men i takt med en stadig utviklende teknologi trenger du ikke lenger å oppgi din private kredittkortinformasjon. Det har den digitale lommeboken sørget for. Her ser ikke uvedkommende dine personlige opplysninger, og det eneste du trenger gjøre, er å justere beløpsgrense ved behov. Markedet har også profesjonelle spillere og spilleksperter som tester sikkerheten ved de mange spillselskapene, noe som gjør deres utviklende betalingsmetoder like enkle og trygge som å spille kontrollert hos Norsk Tipping. Har du spilt Lotto lenge og ikke våget å teste spillhanskene hos andre aktører? Da bør du ikke gå glipp av en tur til en av de mange spillgigantene. Med god oppfølging av markedets eksperter og gratis spill i starten blir du godt kjent med ditt nye favorittspill. Les mer her.

Seddel med hodeskalleMange spillmuligheter

I dagens samfunn er det mange spillmuligheter, og hvor du velger å spille, handler mest om hvor mye du tør å satse og hvor bevisst du er på hvor pengene går. Siden 2009 har kundene hos Norsk Tipping kunnet gjøre en forskjell for lokalsamfunnet ved å bidra i Grasrotandelen. Her kan du gi 5 % av spilleinnsatsen din til et formål som er kjært for deg. Ved å spille hos Norsk Tipping bidrar du derfor også til å styrke samfunnet.

År 2014 brakte en stor forandring på banen i den norskkontrollerte spillverdenen, da Norsk Tipping innførte nettspill. Spørsmålet om hvorvidt Norsk Tipping er det beste spillesystemet eller ikke har derfor fått mindre fokus. Man kan kanskje sette penger på hva som helst på oddsen hos de internasjonale selskapene, men hvorvidt det er Norsk Tipping eller andre aktører som gir best uttelling, er et ubesvart spørsmål.